Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czy kupować plazmę?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy w moim wieku [12lat] opłaca sie kupować plazmę 42cale? bo nie lubie konsol a kompa mam dobrego rower tez mam a nie mam na czym ogladac m jak miłość xD prosze o odp.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

tylko ze to bedzie uzywka bo mam mały budżet

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ja mam 42 cale z biedronki xD.

Zależy, jeżeli lubisz bardziej starsze filmy to nie, ponieważ mogą ci się dość mocno rozmazywać. Jeżeli nie oglądasz starszych filmów to jak najbardziej :).

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

do 800zl wiec dlatego uzywka :P

Opublikowano

używanej plazmy moim zdaniem nie opłaca się kupować. Plazmy mają sporo krótszą żywotność od popularnych terewizorów LCD. DO 800 zł 42 cale?..

Nie brałbym na twoim miejscu.

fs_pc.png

Opublikowano

ledowe kolego za 800zl? ja nie chce oglądać filmów na monitorze 24cali... a ruznica miedzy czernia?? wow lepiej lcd ni kineskop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...